Banner ENG

Call for Application

Call for Application

Initiative for Kosova Community (IKC), within the project “Economic and Social Empowerment of Women in Pandemic Time” funded by the Agency for Gender Equality / Office of the Prime Minister of the Republic of Kosovo. In the framework of the Economic Recovery Program for 2021, Phase II-Measure 4 – Financial Support for Projects and Initiatives aimed at improving the position of women in society and the economy.

Continue reading “Call for Application”

Potato Day in Debellde

Potato Day in Debellde

04.10.2019

Initiative for Kosova Community (IKC) në bashkëpunim me Drejtorinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (DBZhR) të komunës së Vitisë, kanë shënuar Ditën e Patates në fshatin Debelldeh. Në këtë organizim, përpos përfaqësuesve të IKC-së, kultivuesve të patates nga ky fshat ishte edhe Arton Elezi, ushtrues detyre i DBZhR-së në Viti dhe zyrtar komunal dhe mysafir të tjerë. Continue reading “Potato Day in Debellde”