Panairi i Produkteve Bujqesore ne Ferizaj

Vazhdon dita e dyte e panairit tradicional ne Ferizaj me produkte te shijshme dhe larmishme bujqesore. Ne vizite te prodhuesve dhe perpunuesve eshte Drejtori i Organizates IKC z. Ekrem Bajrami