Ditë: 4 Dhjetor, 2019

Shpërndarja e fidaneve të lajthisë, Ferizaj

Shpërndarja e fidaneve të lajthisë, Ferizaj

02.12.2019

Organizata Initiative for Kosova Community (IKC) në bashkëpunim me Komunën e Ferizajt, përkatësisht Drejtorinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Ferizaj, në bazë të marrëveshjes 3 vjeçare, ka bërë shpërndarjen e fidaneve të lajthisë të përcjellura me sistem të ujitjes pikë-pikë. Nga ky projekt përfituan 15 fermerë me nga 50 ari, gjithësej 7.5 ha. Continue reading “Shpërndarja e fidaneve të lajthisë, Ferizaj”