Banner SQ

Thirrje për aplikim

Thirrje për aplikim

Initiative for Kosova Community (IKC), në kuadër të projektit “Fuqizimi Ekonomiko Social i Gruas në Kohë Pandemie” i financuar nga Agjencia për Barazi Gjinore/Zyra e Kryeministrit Republikës së  Kosovës. Në  kuadër të Programit të Rimëkëmbjes Ekonomike për vitin 2021,  Fazës II-Masa 4 –Mbështetje Financiare për Projektet dhe Iniciativat që synojnë përmirësimin e pozitës së gruas në shoqëri dhe ekonomi.

Continue reading “Thirrje për aplikim”

Dita e Patates ne Debellde

Dita e Patates ne Debellde

04.10.2019

Initiative for Kosova Community (IKC) në bashkëpunim me Drejtorinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (DBZhR) të komunës së Vitisë, kanë është shënuar Ditën e Patates në fshatin Debelldeh. Në këtë organizim, përpos përfaqësuesve të IKC-së, kultivuesve të patates nga ky fshat ishte edhe Arton Elezi, ushtrues detyre i DBZhR-së në Viti dhe zyrtar komunal dhe mysafir të tjerë.

Continue reading “Dita e Patates ne Debellde”